ЦЕХ ЗА СОЛЕТИ

„Млин-97” АД разполага с модернизирана промишлена база за производство на солети. Оборудвана е с високотехнологични машини WERNER & PFLIEDERER, които са напълно автоматизирани и позволяват паралелното производство на различни видове солети. Цехът има две поточни линии за производство на солети и две опаковъчни машини Асортиментът включва солети със сусам, фибри, както и такива със специален състав – за деца, пълнозърнести, бирени и солети био.

portfolio

portfolio

Реконструкцията на цеха през 2006 година позволява производството на разфасовки от 40 до 250 грама за търговски нужди, както и промоционални пакети с намален грамаж. Ръчното събиране и пакетиране на солетите е заменено с две автоматизирани пакетиращи машини изработени от немската фирма HASTAMAT GmbH. Това е началото на производство на солети в различен грамаж, с което продуктът предизвиква и промяна в производството на конкурентнте на българския пазар.

„Млин-97” АД е частна компания, водещ производител в хлебната промишленост на страната и притежава най-продаваната българска марка солети „Хрус-Хрус“.

Контакти

ул. Тутракан №1
гр. Разград, п.к. 7200

084/613101

084/613205

office@mlin97.com

facebook instagram