Ценности

Натурално чисти и здравословни продукти

Производството на натурално чисти и здравословни продукти е основата на която развиваме нашия бизнес. Те се отличават с истински и естествен вкус, защото са изработени от специално подбрани пшенични брашна, създадени по традиционни български рецепти

Своя био-технология

Ние отговаряме на предизвикателствата на съвременната индустриална среда. Енергията, която осигуряват храните от чист вид, без примеси, е тонусът от който се нуждае модерният човек. В света на био-манията, компанията разработи своя био-технология за производство на био-продукти.

Процесът на технологична модернизация и продуктово обновление ни позволяват да предлагаме на пазара стока, която съчетава изискванията за здравословно и рационално хранене.

Естествен затворен цикъл

“Млин 97”АД произвежда в “естествен затворен цикъл” и с това гарантира високото качество на цялата си продукция. Той включва собствен добив на зърно , производство на брашна от висококачествени сортове пшеница и постоянен технологичен контрол на нивата на производствения процес на цялата продукция ( от анализ на входните суровини в лабораторията на фирмата до доставката в магазинната мрежа). Различните видове хляб, брашна и солети са произведени от квалифициран персонал, при висок технологичен стандарт, постигнат на базата на умение и опит. Суровините, които използваме са високо качествени, доставени от сигурни партньори.

Качество и разнообразие

“Хляб за цялото семейство” и “Хрус – Хрус страхотен вкус” са наши слогани и означават качество и разнообразие, с възможност всеки потребител да открие своя предпочитан продукт. Производството удовлетворява различни потребности на нашите клиенти и формира у тях нови вкусове, като внедрява все по-широк асортимент. Продуктовата листа се оглавява от солетите, които имат шест вида и са най-добрият продукт в своята стокова група, произвеждана от български производители. Втората продуктова линия е на хляб и включва десет асортимента, а третата на пшенични брашна получени от подбрани сортове пшеница. Нашите продукти имат гарантирано във времето качество, което не се влияе от сезона или пазарната ситуация.

Нашите продукти са със:

Натурални пшенични брашна, екологично отгледана пшеница, проверен произход на суровините.

Без:

Консерванти, хидрогенирани мазнини, гмо.